loading
Var god vänta...
Skip primary navigation

FLEET & BUSINESS

Sofistikerad, karakteristisk och tekniskt avancerad: en bil av märket Jaguar återspeglar de allra bästa affärsvärderingar. Och med introduktionen av XE, vars bränsleförbrukning och utsläpp hör till de lägsta i klassen, är den även ett kostnadseffektivt val. Långa serviceintervall och höga andrahandsvärden innebär utmärkt värde för företaget. För den som söker en tjänstebil som inspirerar och motiverar, men ändå inte spräcker budgeten, är Jaguar det perfekta valet.

Jaguar-bilar är välutrustade med ett stort antal tillval för att passa era behov, uppfylla era krav och tillfredsställa era förare.


KONTAKTA OSS

TOTAL ÄGANDEKOSTNAD

Vi vet att detta spelar en stor roll då ni står i begrepp att välja bilar till företagets vagnpark. Därför vill vi att det ska bli rätt från början. Från försäkring och servicekostnader till värdeminskning, bränsleförbrukning och CO2-utsläpp är alla våra bilar konstruerade och byggda utifrån de strängaste kraven.

Jaguar Fleet and Business
  • Jaguar XE
  • Jaguar E-PACE
  • Jaguar F-PACE
  • Jaguar I-PACE

KUNDSERVICE

När du väljer en bil från Jaguar har du och dina kollegor fördel av total trygghet, komfort och exemplariska servicenivåer.

Kontakta oss och få reda på hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt bil till ett bra pris.

Jaguar Fleet and Business